Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Jak sądzicie ?

Setpu

Jak sądzicie  

48 użytkowników zagłosowało

1. 1. Czy zmiana wydawcy WarRocka zmieni co? w item schopie albo bronie bez premek??

• Nie wprowadzi zmian
      11
    • Caly warrock zmieniony?
      36

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Ja sądzę że warrock będzie albo naprawiony albo jeszcze bardziej zrujnowany.

Poza tym sądzę że ceny pewnie wzrosną lub stanieją a grafika niedopracowanych wcześniej broni zostanie poprawiona.

Ogólnie albo będzie gorzej albo lepiej, na pewno nie bedzie tak samo.

Opublikowano

Wg. mnie oni (Nexon) podniosa ceny wszystkich broni dodadza jakies lepsze zeczy i bedzie wiecej broni za premium + jeszcze poprawia grafe :D Pewnie beda szli w kierunku zrobienia WR takim jakim jest CA

Validating | Members | WarRock Helper | Pro User | Postmaker | MPC WarRock Team|

Opublikowano

ludzie czy wy oczu nie macie o.0?? wyraźnie napisane jest, ze 30 maja....

Tak do tematu...: Broni bez premek raczej nie będzie, przecież na czymś muszą zarabiac... jak już to dodadzą pewnie jakieś nowe bronie f2p i p2p, może troche PXów nowych... Ja osobiście chciałbym, żeby flash i m14 wycofali tak samo jak w WR korean.

Opublikowano

To by było bez sensu bo ciężko byłoby expić, poza tym, nexon będzie starał się chyba zachować klimat WR, ale np. wg mnie powinni zmienić takąatmosferę, bo np. w CA będąc w itemshopie mam wrażenie że jest tam kilku ludzi i wybiera razem ze mną a w WR to że taki samotny się roszkę czuję.

Opublikowano

zmiana wydawcy...OMFG

zmiana dewelopera a nie wydawcy *_*

wydawcy sie nie da zmienić, Boże Święty...

tak zmienią, i zrobią coś z lagami bo to jest nie do pomyślenia -.-

graphic.png

Opublikowano

Z lagami może tak może i nie... Gra będzie przeniesiona na nowe servery więc może na lepsze mniejmy nadzieje :) I mam nadzieje że zwalą coś w zabezpieczeniach żeby można było cheaty robić normalnie a nie co chwila party program detected kuźwa......

Myślę że na samym poącztku będą chcieli zachęcić graczy do siebie i z pewnością będzie jakiś event... I coś ekstra :D

O co chodzi z tym programowaniem? Gdy programujesz, uczysz najprawdopodobniej najgłupszą rzecz na świecie, czyli komputer, jak ma coś zrobić.

Opublikowano

Ja mam nadzieje , że już nie będzie żadnych hacków, a jeśli to muszą zrobić dobre zabezpieczenia :D

TYLKO STO WYSIŁKU STO SZCZEROŚCI STO HUMORU STO

PROFESJI

CZYLI STOPRO

sto0pro.gif

Opublikowano

Mam nadzieje że będzie coś lepszego i tak jak 2 upy też tak sądzę , będą zachęcać i może jakieś nowe bronie itp :

Chcesz mnie znaleźć na serwerze w Minecraft ?

Mój nick to

Kimbus :)

Opublikowano

Pewnie poprawią grafikę.

Możliwe jeszcze że będzie ogrom rzeczy w Item Shopie.

I na pewno będzie mniej hackerów liczę na Nexona jak na razie jest bardzo dobrym wydawcą ;)

logo1.png
Opublikowano

Na grafike nie ma co sie żalić w warrocku, przynajmniej mi nie :D

Bedzie pewnie jak w CA 20rodziaji kazdej broni [ np. 20 k1 ] xD

Dota 2 > Lol

Opublikowano

Mam nadzieję , że zmienią wszystko na lepsze . Nowe bronie i częstsze eventy :) Ale tego nie wiadomo . może być , że będzie jeszcze gorzej . Oby nie ! :D

Dziękuję T H C za ... eeee.. za to, że zapominam

Dziękuję M O C za to, że to moja rodzina

Dziękuję moim starym za to, że po prostu jestem

Dziękuję życiu za to, że jest dla mnie wielkim questem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...